sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Joulua ja paluuta arkeen

Ihana joulu tuli vietettyä perheen kesken. Joskin hieman alkoi ahdistamaan se lahjapakettien määrä ja materialismi. Jospa sitä ensi jouluna osaisi olla vähemmällä. Herkuteltu on myös enemmän kuin laki sallii, mutta jotenkin tuntuu, että palautan itseni ruotuun lähipäivinä. Viimeistään sitten uuden vuoden kunniaksi.

Laitoimme eilen lasten päivähoitohakemuksen vetämään. Kotikalsareissa vetelehtimiseni alkaa siis olla lopuillaan ja maaliskuun alussa olisi tarkoitus palata töihin. Toivottavasti saan kouluhommia hoidettua mahdollisimman pitkälle valmiiksi ennen töiden alkua. Joka tapauksessa ensi vuonna olen ajatellut myös sieltä koulusta valmistua. 

Nyt kun olen taas viettänyt puolitoistavuotta kotiäitinä niin kyllä sinne töihin alkaa olemaan oikein hinku. Tunnelmat ovat sellaiset että lapsiluku olisi nyt tässä (jollen joskus 10 vuoden kuluttua ala iltatähdestä haaveilemaan), joten motivaatio uran luomiseen ja itsensä kehittämiseen on korkealla. Toiveissa on tietysti, että koulutuksen myötä löytäisin myös lisää uusia haasteita työelämässä.

Vaikka ihanaa aikaahan tämä pikkuisten kanssa kotona olo on ollut ja vielä parin kuukauden ajan tulee olemaan. Kyllä tätä aikaa tulee varmasti kaipaamaan. Ihanaa kuitenkin, että en ole kokonaan hautautunut tänne Seikkailija Doran, palapelien ja vauvanruokien maailmaan vaan olen pitänyt itseäni vireänä mm. opiskelun ja bändin avulla. Tästä on positiivinen fiilis jatkaa elämää eteenpäin ja kohti uusia mielenkiintoisia haasteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti